Avís Legal i Política de Privacitat

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT
Benvingut a la pàgina WEB de CARPE DIEM.
A continuació, li exposem les condicions d’ús de la pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

IDENTIFICACIÓ
De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que https://www.carpediemlleida.es/ és un domini de MONTSE MARTIN FLIX, en endavant CARPE DIEM, amb NIF: 78081658Q, domicili social C/ Caldereries, 10, 25002 Lleida Tlf: 973 28 29 03 i mail montse@carpediemlleida.es.

NORMES D’UTILITZACIÓ
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta WEB així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.
Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, inclòs la introducció d’un virus o similar.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Complint amb les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia de drets digitals, l’informem dels tractaments de dades que es pot produir quan es navego o interactuï a través d’aquesta pàgina web.
Tractament: Formulari de Contacte
Responsable: MONTSE MARTIN FLIX – CARPE DIEM
Finalitat: Respondre les peticions d’informació que es recepcionen per la web
Legitimació: La seva pròpia petició
Dades: Non, cognom, i mail
Procedència de les dades: Del mateix interessat.
Destinataris: No es comuniquen les dades a tercers.
Transferències internacionals: No estan previstes.

Mesures organitzatives: S’apliquen mesures d’àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació.
Drets i informació addicional: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, i oposició, i sol·licitar informació addicional, indicant-ho per escrit a MONTSE MARTIN FLIX -CARPE DIEM, domicili social C/ Caldereries, 10, 25002 Lleida o per mail a: montse@carpediemlleida.es.
Si considera que no hem tractat les seves dades personals d’acord amb la normativa, pot contactar amb presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)
L’exercici dels seus drets és gratuït.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que contenen, inclosos textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals CARPE DIEM és titular o amb llicències llegítimes.
Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

RESPONSABILITAT
La nostra intenció és oferir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat.
De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.
CARPE DIEM no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines Web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.
CARPE DIEM no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:
• Interferències, interrupcions, fallides, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes

• Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.

• Ús inadequat d’aquesta WEB.

• Errors produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta WEB, poden ser reclamats per danys i prejudicis.
A més, l’usuari respondrà per danys i perjudicis, que es deriva de l’ús de “robots”, “Aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin una càrrega per fer disminuir el funcionament de la WEB.

LEGISLACIÓ
Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir fruit de la visita a la nostra WEB aconsellem que es contacti directament amb la nostra empresa a través de les dades de contacte que oferim, i exposi el cas, amb la finalitat d’arribar a un acord amistós per a les dues parts.
En cas contrari, la llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis i productes del present portal, serà la llei espanyola.
La nostra empresa i l’Usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyo i actuï en condició de consumidor.

Carpe Diem Lleida

És un centre independent que combina una atenció excel·lent a nivell professional amb el millor tracte humà

On som?

Caldereries, 10
(Eix Comercial)
25002 Lleida