Tratactaments i tarifes

Carpe Diem està especialitzat en fotodepilació i rejoveniment UNISEX amb el sistema e-light.

FOTODEPILACIÓ CORPORAL I FACIAL

PREU
zona mini
llavi superior, pòmuls, barbeta, barbeta, línia alba, arèoles i orelles.
10 euros
zona petita
línia banyador, peus, mans, aixelles dona i perineal dona.
15 euros
zona mitjana
mitjà braç (1), mitja cama (1), glutis dona, coll frontal, coll posterior, engonals completes, aixelles home, espatlles i perineal home.
20 euros
zona gran
braç sencer (1), cama sencera (1), pit, abdomen, dorsal, lumbar, glutis home, facial complet i pubis home.
25 euros

FOTOREJOVENIMENT

PREU
facial
rostre, coll i escot.
25 euros
mans 15 euros

FOTODEPILACIÓ CORPORAL I FACIAL

El pèl s’elimina mitjançant l’aplicació de la llum, destruint el fol·licle perquè no torni a aparèixer. Es tracta d’un mètode indolor i es pot realitzar en qualsevol part del cos i sobre qualsevol tipus de pell. Els nostres equips combinen la llum polsada intensa (IPL) amb la Radiofreqüència (RF), assegurant l’efectivitat i convertint E-LIGHT en el sistema més efectiu de depilació

Com funciona la fotodepilació?
El pèl conté melanina, la proteïna que dóna color al cabell. Aquesta absorbeix la llum polsada que li apliquem, que es transforma en calor i provoca la destrucció del bulb pilós, sempre que aquest es trobi en fase de creixement, ja que no és tan efectiu el seu procediment en les altres dues fases del nostre pèl (en repòs i en transició).

Quantes sessions necessito?
El nombre de sessions varia segons les característiques de cada persona; així, segons el color de la nostra pell, del pèl a depilar, de la zona concreta, de la sensibilitat o de l’edat, necessitarem més o menys sessions. A més, cada pèl té un cicle de creixement diferent, el que significa que a la pell sempre hi ha fol·licles en fase de creixement, en repòs o en transició. La depilació només elimina el borrissol en fase de creixement, per aquest motiu necessitem diverses sessions. Generalment, amb els nostres equips la mitjana de sessions està entre 8 i 12; al principi es realitzen cada mes i mig, després es van espaiant depenent de la caiguda i creixement del borrissol.

Procediment
Per poder valorar la zona a tractar, cal venir sense depilar. S’aplica un gel conductor i es fa el tractament amb l’equip de fotodepilació. Pot produir-se un lleuger enrogiment de la pell però normalment aquest desapareix en unes hores.

Em puc depilar durant el tractament?
Podem depilar sempre que no arrenquem el pèl d’arrel, és a dir, podem usar crema depilatòria, fulla o màquina d’afaitar i qualsevol mètode que talli els cabells arran, però mai ceres, màquines de depilar, etc. que arrenquen el pèl.

És efectiva la fotodepilació e-light
Aquest tipus de depilació és permanent en un 95% dels casos; actualment no hi ha cap mètode 100% definitiu, de manera que la fotodepilació e-light està considerat com el procediment que ofereix millors resultats.

FOTOREJOVENIMENT
Es tracta d’una tècnica revolucionària que produeix calor controlat a nivell de la pell estimulant la producció de col·lagen i la retracció de teixits; la llum penetra a la pell actuant sobre la part a tractar, sense danyar els teixits circumdants i aconseguint un augment de la lluminositat i l’atenuació de les arrugues. La llum polsada atenua els signes de l’edat i els danys solars a la pell de la cara, coll, mans i escot corregint les imperfeccions que altres procediments cosmètics no aconsegueixen eliminar, així com les línies fines i arrugues.

Qui pot fer-se aquest tractament?
El tractament està indicat per a persones de qualsevol edat i sexe que pateixen enrogiments, aranyetes, taques solars, arrugues i línies d’expressió a la cara i / o les mans.

Quines parts del cos poden tractar?
El fotorejoveniment està especialment indicat per a les zones del cos que, normalment, portem més exposades, és a dir; rostre, coll, escot i mans.

Quantes sessions són necessàries?
Els resultats són visibles des de la primera sessió, encara que es recomanen entre 8 i 10 per aconseguir uns resultats realment satisfactoris. L’ideal és repetir l’exposició un cop al mes. Un cop finalitzada aquesta tanda de sessions, és recomanable una sessió de recordatori cada 3 mesos, per no perdre els resultats obtinguts.

Tots els nostres tractaments es poden adquirir com vals de regal. Consulta’ns!

Carpe Diem Lleida

És un centre independent que combina una atenció excel·lent a nivell professional amb el millor tracte humà

On som?

Caldereries, 10
(Eix Comercial)
25002 Lleida